InterCAP June 2017 Amsterdam

Publicerad
2016-11-16 09:18:29
Skribent
Godfried

Varmt välkommen att anmäla dig till den andra Internationella Fördjupningskursen i Barnskyddsmedicin, InterCAP, 12-15 juni 2017 i Amsterdam. Denna 4-dagars kurs är utformad för all vårdpersonal som träffar barn och kommer att täcka alla aspekter av den kliniska bedömning och medicinsk utredning av fysisk misshandel, sexuella övergrepp, omsorgssvikt och vanvård. Kursen sponsras av American Academy of Pediatrics, Ray E. Helfer Society, Akademiska sjukhuset, den Nederländska rättsmedicinska institutet, Landelijk Expertise Centrum Kindermishandeling, Universitetssjukhuset Gröningen, samt Emma Kinderziekenhuis – AMC i Amsterdam.

 

Ett Dream-Team av internationella föreläsare har bjudits in från USA, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Nederländerna och Nya Zeeland. Förutom föreläsningar kommer kursen att omfatta interaktiva gruppdiskussioner och två debatter samt en poster session.

 

Besök gärna InterCAP hemsida på www.intercap2017.org för registrering samt skicka in abstract, se även bifogad kursbroschyr. Passa på att anmäla dig till låg avgift innan 16 januari 2017.

 

Hoppas att vi ses i Amsterdam!

 

inter-cap-2017-brochure

forum Kommentarer

Kommentera